3ringe lille

 Aktiviteter i og udenfor Odd Fellow Palæet 

Nordjyllands Beredskab i Aalborg blev tirsdag den 7. juni kaldt ud til Odd Fellow-palæet.

Stykker af en udsmykning, der var lavet under en balkon på bygningen, havde på grund af fugt slået revner og var styrtet ned på fortovet foran bygningen.

Beredskabet spærrede ved deres ankomst til stedet området af, besigtigede skaderne med hjælp fra en stigevogn og fik kontakt med de fire logers ejendomsudvalg.

Der var ingen der blev ramt da de store stykker styrtede ned på fortovet, og de fire loger skal nu sørge for, at det heller ikke sker i mellemtiden inden skaderne bliver udbedret.

- Det vil jo være fatalt hvis nogen kommer gående og får sådan et stykke i hovedet, siger indsatslederen.

 

 

 

Det var heldigvis ikke hele balkonen, der styrtede ned. På balkonen står der to kuppellamper i jernstandere. Disse jernstandere er støbt ned i udsmykningen på balkonen. På grund af rust har de udvidet sig og sprængt et stykke af udsmykningen.

 

Nu da de fire loger holder sommerferie er der blevet plads til vedligeholdelse af vort gamle palæ. Toiletterne i stueetagen renoveres

 

Stolene i logesalen er flyttet ud og i et forsøg på at holde såvel udgifter som kontingent i ave bruger nogle ordenssøskende et par weekender med malerpensler.

 

 

 

 

 

Copyright 2011 Broderloge nr. 54 Hans Tausen, Odd Fellow Palaeet Boulevarden 20C, 9000 Aalborg. Tlf. +45 98 12 52 99